Tratamente corporale

Masaj

Tendenze  vă pune la dispoziţie un serviciu variat de masaj care te va ajuta să-ţi recapeţi vigoarea şi să uiţi de griji.
Îţi garantăm că vei pleca de la noi cu moralul complet refăcut şi cu dorinţa de a reveni.

Despre Masajul anticelulita

Se efectuează local (abdomen, fese, picioare, braţe), în zonele afectate de celulită, folosindu-se creme speciale, reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulită.
Cauzele care determină apariţia celulitei sunt multiple: prea multă depunere de grăsime în celule şi în spaţiul dintre celule; existenţa deranjamentul hormonal care provoacă depunere de grăsime şi apă, pe fund, în interiorul şi exteriorul coapselor, pe şold, pe pielea burţii, pe spate; blocarea materialelor rezultate din ardere de către toxinele interioare; alimentaţia neraţională, proasta funcţionare a rinichilor, ficatului, consumarea de lichide în cantităţi mici, lipsa  de mişcare, constipaţia, proasta circulaţie a sângelui, stresul  etc.

Masajului anti-celulitic acţionează direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate activând circulaţia sângelui. Este mai dureros decât masajul de relaxare fiind necesar a se acţiona insistent asupra zonelor afectate de celulita

Impachetari anticelulitice cu sau fara ciocolata la termocuverta si masaj de relaxare sau reflexo-terapie!

Posted by | Comentariile sunt închise pentru Tratamente corporale
Premium Wordpress Themes by UFO Themes