Cosmetica

Tratamente fata si cosmetica faciala

Un aspect important din viata noastra care ne poate ajuta sa ne regasim increderea in sine este atentia pe care o acordam ingrijirilor faciale. Inca din antichitate femeile erau preocupate de acest aspect si au cautat mereu trucuri si tratamente care sa le ofere un ten de invidiat.
Cosmeticienele noastre va ofera o gama variata de tratamente faciale personalizate cu produse profesioniste si la preturi accesibile.

Cele mai intalnite tipuri de ten si tratemente care se aplica in salonul Tendenze sunt:

Tenul sensibil si cuperozic

Tenul sensibil este mai des intalnit – este mult mai expus la actiunea factorilor externi daunatori decat celelalte tipuri de ten. Produsele recomandate pentru tenul sensibil sunt cele pe baza de ceai verde, alge marine, multivitamine si extracte vegetale care ajuta la calmarea si hidratarea tenului.

Tenul gras si accneic

Pentru acest tip de ten se folosesc de obicei in centrele de cosmetica fetei produse ce contin extracte vegetale(rosemarin, salvie) si ingredienti care nu irita, nu infecteaza sau inflameaza. Aceste produse ajuta la echilibrarea secretiei seboreice a pielii si reduce numarul de bacterii ce provoaca aparitia cosurilor, datorita actiunii lor aseptice.

Tenul matur

In tratamentele de intinerire se folosesc de obicei produse pe baza de alge marine si extract de struguri care hidrateaza puternic pielea si ii redau  elasticitatea si fermitatea.

Tratamentele faciale va ofera multiple avantaje: veti observa dupa mai multe sedinte ca tenul dumneavoasta este mai neted si mai luminos, ridurile sunt diminuate, pielea se regenereaza si capata fermitate, punctele negre dispar si veti avea mai mult timp pentru a va relaxa.

Personalul nostru este pregatit sa va ofere cele mai bune servicii.

Epilat ceara traditionala/unica folosinta: lung /scurt/ inghinal/ inghinal total/ axial/brate/ fese/ abdomen/ spate.

Posted by | Comentariile sunt închise pentru Cosmetica
Premium Wordpress Themes by UFO Themes