Coafor

Fie ca va doriti o schimbare de look radicala sau numai una de ocazie, unul dintre stilistii nostrii va sta mereu la dispozitie pentru a va consilia in privinta celei mai inspirate alegeri in materie de stil. Si pentru ca o tunsoare potrivita sau o coafura chic constituie elementele ce desavarsesc in mod firesc infatisarea dvs, stilistii nostri va vor ajuta sa identificati forma si culoarea care vi se potrivesc cel mai bine si va vor oferi suportul profesional necesar pentru a va pastra parul sanatos si ingrijit pentru mai mult timp.

Puteti alege intre:

 •   Tunsori personalizate
 •   Coafuri de ocazie
 •   Coafuri de mireasa
 •   Vopsirea parului/ suvite
 •   Tratamente capilare/ scalp
 •   Extensii

EXTENSII DE PAR CLIP-ON

– Nu este necesara intretinera la coafor sau alte ingrijiri speciale

     – Extensiile cu clip-on sunt detasabile, se monteaza de catre clienta si se dau jos cand va spalati pe cap sau inainte de somn. Se monteaza prin fixarea clemelor in par. Au garantie 6 luni de la achizitionare.Greutatea este de 125g de par / set.

     – Un set contine 10 piese cu 18 clame, 2 piese mari cu cate 3 cleme, 4 piese medii cu cate 2 cleme si 4 piese mici cu cate 1 clema (pentru in parti), setul este full-head (pentru tot capul).

EXTENSII DE PAR MICRORING gramaj 1,25 /suvita

       – Extensiile cu microring sunt o inovatie in domeniu, cu prinderea prin fixarea ineluselor pe suvita de par. Se monteaza de catre o persoana experimentata. Acest tip de extensii nu are garantie la montare, garantia se da pentru calitatea parului.

       – Extensiile cu microring raman fixate in par timp de 2-3 luni. Inelele sunt foarte rezistente si nu aluneca din par dupa ce sunt atasate. Calitatea superioara a firului de par garanteaza folosirea de lunga durata fata de alte marci de extensii.

EXTENSII DE PAR CHERATINA  gramaj 1,25/suvita

       – Extensiile cu cheratina sunt permanente, cu lipire la cald si se monteaza de catre o persoana experimentata. Au garantie trei luni de zile de la montare dar in functie de ingrijire si cat de repede creste parul pot fii tinute pana la 5, 6 luni.

 – Extensiile cu cheratina tin cel mai mult in par. Unghia de cheratina (legatura) a extensiilor este o substanta nutritiva naturala si nu afecteaza parul la lipire sau pe parcursul folosirii lor.

Instructiuni de montare si intretinere

 •  La spalare nu se insista foarte tare la radacini
 •  Se piaptana pe portiuni de jos urcand spre legaturi, dar nu peste
 •  La indreptatul parului, nu indreptati la radacini (unde sunt legaturile de cheratina), nu puneti placa incinsa pe legaturile de cheratina
 •  Nu acceptati sa va fie montate extensiile cu placa de indreptat parul, extensiile se monteaza cu aparat special. Nu se monteaza cu placa pentru ca nu are forma adecvata pt montare, aspect ce duce la montarea lor deficitar, cheratina topita se va imprastia prin par ducand la incalcirea parului la radacini, singura rezolvare a problemei fiind tunsul pe piele
 •  Inainte de montarea extensiilor parul trebuie sa fie uscat, fara fixative, spuma sau crema pentru o fixare perfecta. Daca parul este uleios, unsuros este foarte probabil ca extensiile sa alunece de pe par.

EXTENSII DE PAR CUSUT

       – Extensiille cusute STW sau la metru  sunt din par natural 100%,de cea mai buna calitate Remy ce provine de la donatori! Este un par netratat chimic, motiv pentru care poate fi vopsit coafat dupa cum doriti dumneavoastra!

       – Extensiile cusute sunt extensii permanente care se pot coase, aplica foarte usor  numai in salon de specialitate, necesitand o reaplicare dupa 3-4 luni in functie de cat de repede va creste dumneavoastra parul.

       – Fiind aplicate prin coasere, extensiile cusute nu deterioreaza deloc parul dumneavoastra ! Este unul dintre cele mai inofensive moduri de a avea un par bogat si lung in permanenta!

Posted by | Comentariile sunt închise pentru Coafor
Premium Wordpress Themes by UFO Themes